Hof Luterberg - karakter gîtes

Scroll verder om meer te ontdekken
Hof Luterberg

Presentatie van de gîtes

Beleef een onvergetelijke vakantie in een groene omgeving

Am Berg

Am Berg

14 personen
Am Bach

Am Bach

15 personen

Een natuurlijke sfeer

Met familie, onder vrienden of met collega’s, dit is de ideale plaats om je batterijen op te laden en te herbronnen, weg van alle drukte en lawaai.

Hartelijk welkom op het platteland!

Foto van een kip op het bord van de gîte

ACCOMODATIE

Am Berg, met zicht op een heuvel of Am Bach, palend aan een beek. “Hof Luterberg” een voormalige boerderij uit de 18de eeuw, omvat twee wooneenheden uitgerust voor groepen. De gebouwen werden ecologisch gerenoveerd, met smaak ingericht en ze voldoen aan alle vereisten van comfort voor een rustgevende familiale uitstap of voor een boost van je professionele creativiteit tussen het groen.

Foto van het huis van achteren gezien

TODO

Omgeving

Het kabbelen van de beek, het ritselen van de wind door de bladeren en ’s nachts een heldere sterrenhemel… Ze bestaan nog in België, die kleine paradijselijke hoekjes waar de natuur je uitnodigt om te genieten en te ontspannen…

Foto van een beek in het bos

Ons domein is drie hectaren groot en de Lontzener Bach stroomt dwars doorheen. Hier liggen talrijke avonturen en ontdekkingen op jou te wachten!

Een unieke ervaring

De gîte “Hof Luterberg” is veel meer dan gewoonweg een plaats om te overnachten. Ontdek wat wij je kunnen aanbieden zodat je verblijf op ons domein een unieke ervaring wordt.

Activiteiten

“Hof Luterberg” is ideaal gelegen op het kruispunt van de Ardennen en het land van Herve. Het is de perfecte uitvalsbasis om kennis te maken met de Oostkantons en de regio rond het Drielandenpunt. Ontdek ons indrukwekkend aanbod aan uiteenlopende activiteiten.

Foto van een veld omgeven door bomen met een zonsondergang

EXTRA’S

Heb je vragen omtrent logistiek, specifieke noden of wensen, of zoek je een originele groepsactiviteit? Samen met onze partners stellen wij alles in het werk om je een verblijf op maat te bezorgen, “zonder bekommernissen”.

Foto van een lunchtafel met lekkere dingen om te eten
Foto van een stand met folders

Talloze wandelroutes en -paden liggen voor je klaar

Volg ons op
& Instagram