Onze filosofie

Ecologische en comfortabele gîtes, in het hart van een regio met karakter

Am Berg

Am Berg

14 personen
Am Bach

Am Bach

15 personen

Onderdompeling

Een onderdompeling in de zuivere natuur, een verademing en een waterval aan mooie belevenissen … dat staat op het programma tijdens jouw verblijf.

WELKOM IN “HOF LUTERBERG”

Sinds de eerste steenlegging in het midden van de 18e eeuw is deze boerderij door de jaren heen uitgebreid: de stallen en een schuur werden toegevoegd en vormen vandaag het volledige erf. In 2012 werd het gebouw opgedeeld in twee gîtes, uitgerust voor groepen. Het huis werd gerenoveerd volgens ecologische normen om een gezonde en comfortabele accommodatie te kunnen garanderen. Zowel Am Berg met zicht op de heuvel als Am Bach aan de zijde van de beek combineren modern comfort met karakter en gezelligheid. De ruime gemeenschappelijke ruimtes nodigen uit om ontspannen momenten te beleven met het hele gezin.

Foto van een kampvuur dat overdag gedoofd is

Het onmisbare kampvuur, voor een magische avond onder de sterrenhemel

Foto van de achterkant van het huis
Foto van een bos met een zonsondergang

ECO-GÎTE

Thermische isolatie, vloerverwarming, condensatieketels en biomassaketels, een regenwaterrecuperatiesysteem, zonnepanelen… zijn enkele van de technische uitrustingen van onze gîtes. Want voor ons hoort bij “groene” vakanties ook een infrastructuur die onze ecologische voetafdruk beperkt. Een kwestie van coherentie…

Foto van de achterkant van het huis

“Hof Luterberg” is ideaal gelegen aan de voet van de Hoge Venen en in het hart van de drielandenregio. De twee gîtes bieden al het nodige comfort voor een weekend, een week of zelfs langer in een regio waar wandelen vanzelfsprekend is!

Foto van laarzen aan de voet van de huismuur
Foto van een veld met bomen

Volg ons op
& Instagram